Svatba v loděnici 2022/03

Březnový páteční večer a dvě auta zaparkovaná před naším showroomem. Jana hlásí: „myslíš, že nám to tam všechno vejde?“ a já odpovídám: „tak určitě!“ A vešlo! Přijeli jsme do loděnice a obhlídly si prostor, ze kterého už zachvíli bude hernička pro děti svatebčanů. O necelé dvě hodinky později bylo připraveno a my Vám přinášíme malý fotoreport, snad se Vám bude líbit!

Stávající nábytek jsme daly stranou...
...aby co nejméně zasahoval do herní plochy...
...prostor jsme rozdělily do hracích zón...
...pokud možno tak, aby děti měly výběr a místo...
...triangl a kuličkodráha prostě být musí...
...stejně jako dřevěné kostky...
...obchůdek a teepee tiše čekají...
...na své malé návštěvníky...
...povídání příběhů na závěr s naší paní Naty, balení a odchod. Stálo to za to, radost byla veliká!

2 komentáře u „Svatba v loděnici 2022/03

  1. Na naší svatbě v březnu 2022 jsme očekávali 7 malých hostů ve věku 1,5 – 5 let. Bylo nám jasné, že rodiče by ocenili možnost, kdy by bylo o děti alespoň v části dne postaráno a oni si mohli naplno užít veselí. Nynější manželka objevila Půjčovnu Hraček na instagramu a když jsme zjistili, že lze zajistit i paní na hlídání, nebylo o čem debatovat.

    Celá akce proběhla naprosto hladce. Děti v tomto věku mívají své horší a lepší dny, ale paní Naty s nimi uměla pracovat jako koncertní virtuos. Děti se rychle seznámily navzájem, s paní Naty a celou dobu trávily nadšeně v koutku – s občasným výběhem na jídlo. Hračky samotné byly také úžasné, barevné, ve výborném stavu a takové, které děti neznaly a tudíž pro ně velmi zajímavé, nové a atraktivní. Paní z půjčovny bez problémů připravily celou hrací zónu předem, po svatbě si věci vyzvedly, bylo to pro nás celé s minimálním úsilím a maximálním efektem.

    Každému bychom takovou službu vřele doporučili pro svatbu, rodinnou sešlost, oslavu nebo prostě úžasné odpoledne pro děti.

    Petra Štafa Glettová & Honza Štafa

    1. Dobrý den Honzo,

      děkujeme za krásnou recenzi! Malí i velcí hosté byli skvělí a my jsme měly velkou radost, že jsme pro Vás mohli vytvořit dětský koutek a zpříjemnit Vám tak Váš velký den!
      Díky, že jste to s námi zkusili 🙂

      Hodně štěstí ve společném žití přejí
      Jana a Katka z Půjčovny hraček!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *